Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A S.U.C.K. szívének darabkái a határokon túl

2010.08.03

A 17. alkalommal megrendezett határon túli magyar középiskolások cseresznyési táborában a szervezőkkel együttműködve elhitettük, hogy a tavalyi közös ünnepléssel szemben, idén sajnos nem tudják megtekinteni születésnapi műsorunkat. Aztán a közel 60 fiatal legnagyobb meglepetésére a VMK színháztermében kialudtak a fények, és felvillantak az introvideó képsorai, majd a S.U.C.K. felirat. Hatalmas nevetésekkel és tenyérpirító tapsokkal fejezték ki örömüket a rég nem látott és újdonsült cimborák és cimborinák.

Mi azonban itt nem álltunk meg! Tavaly is csodásan telt a búcsúéjszaka, ami a reggeli indulásig tartó beszélgetést jelentett távoli - de csak földrajzilag! - barátainkkal, így mivel már egy éve vártunk a folytatásra, mi sem volt természetesebb, mint hogy ezúttal is velük legyünk a távozást megelőző órákban.

Kép


 

Az alvás ezúttal is elmaradt - rendben, bevalljuk, néhányan nézegettük a szemhéjunk belső erezetét pár perc erejéig, - és ismét bebizonyosodott, hogy sem távolság, sem idő nem választhat el minket! Nagy ölelkezések után váltunk csak el egymástól, de semmiképpen sem végleg! Páran könnyeket is hullattak, de a Sosem Ugyanaz COMEDY Klub nem engedheti, hogy pityergő emberek integessenek neki a buszból, így utolsó szavainkkal és gesztusainkkal is azon voltunk, hogy mosolyogva tudatosítsák mindannyian magukban: még találkozunk. És a busz ablakain csupa-csupa vidám arc nézett le ránk. Ez volt, ami igazán megérintett minket! Búcsúzóul hagytak nekünk pár szót mindenféle írószerrel a papírra pingálva, amiket örökké nagy becsben fogunk tartani:

 

 

Kép

Kép

 

Kép

Kép

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

frumusika_julia@yahoo.com

(Julia, 2010.12.15 18:57)

Sziasztok!!!Rég nem beszéltünk...Annyira hiányoztok..
Most épp kórházban vagyok és nem ártana,ha itt lennétek és mondanátok 1 pár viccet...De örülök,hogy az oldalotokon meg bőnkészhetek és hamarabb telik az idő.Puszikállak titeket...Legyetek jók...És Istentől megáldott ünnepeket kívánok a csapatnak!!!

Csak 19 nap :D

(Monmei, 2010.12.09 00:08)

Már csak 19 nap és újra találkozunk :D aztán tessék teljes létszámban megjelenni,kedves S.U.C.K. ,mert dolgom van veletek :D :P <3

Móninak neki:)

(S.U.C.K., 2010.08.19 19:47)

Mónika drága! Ez az egész formáció eleve azért jött létre, hogy az emberek jól érezzék magukat, és arra a 2 órára elfeledjék minden gondjukat. Valamint arra törekszünk folyamatosan, hogy az igénytelenséggel szemben felvegyük a kesztyűt, és bizonyítsuk, a Közönség igenis tartalmas szórakozásra vágyik, nem alpári szemétre. Az ilyen hozzászólások is azt igazolják, hogy jó úton járunk! Köszönjük szépen!

mo.niciy@yahoo.com

(V.Mónika, 2010.08.18 22:01)

Sziasztok:):*

Nagyon örülök, hogy megismerhetem...ilyen aranyosh, és peersze főként vicces embereket:)
Soha nm fogom elfeldni..a sok nevetést...ami nm lett volna,nélkületek:)

Jo tudni, hogy vannak ebben a mai világban olyan emberek, akiknek van idejük a nevetésre és más emberek szorakoztatására:)

Még egyer nagyon aranyosak vagytok..és sok sikert továbbra is:)

Jah és tényleg jo látni amiket irtunk nektek:)
Remélem, jövőbe is találkozunk:):*:*:*


Jövőre

(S.U.C.K., 2010.08.12 05:55)

Ency és Reyka! Jövő évre természetesen nem tervezünk és szervezünk rá a táborra semmit, hogy egy nap biztosan ott lehessünk, és a záróesten is. Azt, hogy egész héten... azt most nagyon nehéz lenne megmondani, tekintve, hogy a jövő hetet sem látjuk át:)

Reyka

(botos.reyka@gmail.com, 2010.08.10 20:26)

Hm...A szavakkal érzéseket lehet kifejezni!!!És NEMCSAK """"SZimpla kifejezőő eszközök""""!!!Ency sztem azt is lehet mondani h Legyetek ott egész héten...de nem igen valószinüüü,hogy meg is történik :((( Sajnoos,...vagy igen???!!!Gondoljátok meg!!!

latorency@citromail.hu

(Ency, 2010.08.10 19:55)

Hát sziasztok fiuk :)
Én is megköszönném nektek azt a sok-sok felejthetetlenül örömteli estét :) Ugy látom titeket is megfertőzött cseri :) Ennek csak örülni tudunk. Ne feledjétek: jövőre ne tervezzetek be semmi mást arra az időre mikor cseriben kell legyetek, ezt vehetitek akár parancsnak is :) Sok puszi :)

Hölgyeknek:)

(S.U.C.K., 2010.08.08 08:43)

Timi! Az újságba írt vélemény már főhajtást érdemel, így még inkább, köszi szépen:)
Júlia! Hogy meglátogatunk, az sajnos kétséges, mert jövő héten nagyjából mindenki dolgozik, költözik, iskolát intéz... de ami késik, nem múlik, hanem a busz!:)

frumusika_julia@yahoo.com

(Julia, 2010.08.07 06:59)

Sziasztok!...Szeretlek titeket es mar nagyon hianyzik a sok vicc!:((Remelem meg talalkozunk!Amugy Magyarorszagon,Pecsen es majd a Balatonon leszek a kovetkezo heten.Meglatogathatnatok!Amugy Pecsen leszek,mivel a sulim korusaban vagyok es lesz koncertunk.Puszikallak titeket es legyetek jok!

bu :D

(Timi, 2010.08.06 18:24)

na,ha már a többsége hozzászólt,muszáj nekem is :) ne aggódjatok,nem foglak titeket dicsérni :DD (mert már ugyis tudjátok,hogy a legjobbak vagytok bla bla :D -ez már annyir mindennapi :) de tényleg azok vagytok :D) jövöre ugyanakkor ugyanott.ennyi elég szerintem :) puszi nektek.

ezért

(S.U.C.K., 2010.08.06 17:01)

No mi sem véletlenül tettük ám fel őket, Csabina:)

orsy_rock_fun_gyrl@yahoo.com

(Csabina, 2010.08.06 15:24)

huhhh dejol esett ezeket a lapokat latni amiket irtunk!!! orok elmeny marad veletek puszilok mindenkit!!!

Hármas Válasz

(S.U.C.K., 2010.08.05 19:03)

Reyka: a szavak csak szimpla kifejező eszközök, valami nagyobb vokális megnyilvánulásai, tudjuk:P:)
Zsolt: Természetes, hogy találkozunk még. Kicsi ez a világ, rohan az idő, nem a fizika az erősségünk, de eme rövid egyenlet vége a biztos találkozás!:)
Orsolya: ha nem is a S.U.C.K. a legjobb, de a legjobban örül az ilyen véleményeknek:)

:D:D:D

(Orsolya, 2010.08.05 14:49)

Helloka!!!nagyon jo volt ez a tabor!!!feldobtatok a hangulatot!!!orulok,hogy megismerhettelek!!!csak igy tovabb!!!S.U.C.K. a legjobb!!!:D

hali

(lukacs Zsolt , 2010.08.05 12:35)

egy elmeny volt megismerni titeket remelem aze meg talalkozunk parsszor

botos. :*

(Reyka, 2010.08.05 01:07)

Ohh ezek nem csak szavak... :P xD

Te hibád:)

(S.U.C.K. Szabi, 2010.08.05 00:46)

Márk Barátom! Ha nem lett volna olyan kilengésed, mint szélviharban egy 30 méter magas mamutfenyőnek, lehet tudtam volna úgy mosolyogni, hogy közben nem gondolok a meg nem írt végrendeletemre:P:) Jövőre a válladra állok, addigra fejlesztem az egyensúlyérzékem...

bodola.mark@yahoo.com

(Mark, 2010.08.05 00:35)

Nagyon hianyoztok nem lesz kitol kerjek ciket jovore mert iden se volt de ez van szabi kb 40kg mert en emltem meg kepen es ugy nyugot mint egy no tobbiekkel nincs baj amugy csak vele :)

Ilyenekért

(S.U.C.K., 2010.08.04 22:52)

Hölgyek! Ilyen szavakért csináljuk ezt az egészet:) Köszönjük, nagyon aranyosak vagytok!

botos.reyka@gmail.com

(Reyka, 2010.08.04 21:16)

Wáááh...de joo itt is látni titeket!!!EZ a csoportkép mindent megért!!!! :) Hátt igen nagyon joo volt veletek de jobb...(nélkületek)--csak viccelek nagyon fogtok hiányozni de remélem hamarabb is találkozunk!!!Szereee... :) puszika nektek!!! :*