Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Béjelentünk valamit? BéHá-t!

2012.11.01

 

Történt egyszer, 2010-ben, hogy Bodroghalmi László, akit a legtöbben csak BH-ként ismernek, odavetett egy kósza mondatot a S.U.C.K.-nak: „Kéne nektek egy konferansz”. Hamar jött a válasz: „Jól van, akkor gyere!”

A SUCKlíma 2 évre magába szippantotta BH-t, aki amellett, hogy konferált, dalra is fakadt, a honlapot gazdagította, jelentekhez használható ötletmorzsákat hintett időről időre felénk és még szerepelt is olykor. BH azonban szeptember végén úgy döntött, visszatérne a nézői székbe. Mivel tudjuk, hogy alapjáraton sosem pályázott a konferanszi posztra, csupán eleget tett kérésünknek, miszerint „Jól van, akkor gyere!”, hálásak vagyunk az elmúlt két évért és köszönjük a hathatós segítséget. A BH-rajongók ne csüggedjenek, a jövőben, ha azzal a kérdéssel fordul hozzánk a S.U.C.K. első konferansza, hogy „Gyerekek, van egy dalom/jelenetem/magánszámom, béteszitek a műsorba?”, akkor mi felelünk is: „BéHá”.

09---bh-beenekel.jpg

Felmerül a kérdés: és a folytatás? Mint már leírtuk, BH felvetette 2010-ben, hogy jót tenne a csapatnak egy konferansz, hiszen az est alatt mi végeztük a színpadpakolást, az átöltözést, a jelenetek előadását, előtte persze a megírását, a konferálást és a függönytekerést. Való igaz, ennyi feladatot nem végezhet egy 3 tagú csoport. Éppen ezért már körvonalazódik az új műsorvezető személye, nincs megállás. A jelenetötletek ömlenek, mint a tévéből az adóhírek, így bármikor azon kaphatjuk magunkat, hogy itt az újabb est. Ráadásul a meghívásoknak is igyekszünk eleget tenni, tehát szükség van állandó, összeszokott csapatra. De mindezekről majd később. Addig is: köszönjük, BH, jó emlékekkel válunk el! Jössz még a Zsoltinak három sörrel, Szabinak kettővel, Pistinek két jégerrel, a véletlenül elcserélt alsógatyánkat csak csomagold be egy dobozba a fél tucat kölcsönkért DVD mellé, majd valamikor felugrunk érte… ja, a múltkori négy hakniért már nem fizetnénk ki a gázsit, és akkor nem kell aggódnod a két héttel ezelőtti buliban felvett homevideó miatt a szomszéd macskájával :)

htv.jpg

 

Ezúton szeretnénk megköszönni Halász-Tisza Veronikának, hogy októberi estünkön segítségünkre sietett és gondoskodott a jelenetek összekötéséről, amíg mi átvedlettünk a színpad mögött Horatióból teknőssé, Columbo-ból Mario-vá, Kojakből pszichiáterré és így tovább.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

és a film pörög tovább ....

(rajesz, 2012.11.09 13:11)

... de arra a homevideóra azért kíváncsi lenne a közönség:)

Ti vállaltok haknit is, nem csak főestjeitek vannak? Hol, mikor láthatunk még SUCK-ot?

Re: és a film pörög tovább ....

(S.U.C.K., 2012.11.09 20:05)

Nálunk nagyobb ember is mondta már: a titkokat ne lesd meg :)
Van egy település, ahol fellépünk még időnként, az van a névtáblájára írva, hogy: Ahovahívnak :)

S.U.C.K.