Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ITT A LEHETŐSÉG!!

2011.01.10

Kép

Szeretnéd kipróbálni, milyen több száz idegen előtt szerepelni, megnevettetni őket és érezni a szeretetüket? Mi lehetőséget biztosítunk rá, hogy megtudd, milyen csodálatos érzés! Küldd be írott és/vagy hanganyag/videó formátumban a paksisuck@gmail.com címre legfeljebb 10 perces műsorszámodat, amit szívesen megmutatnál a suckértő Közönségnek, és mi megszervezünk egy személyes találkozást is. Akkor élőben is megtekintjük a produkciót, és ha mindannyian úgy véljük, hogy a látottak, hallottak beleillenek a S.U.C.K. által képviselt profilba, a következő estünkön akár tiéd lehet az első 10 perc! Félreértés ne essék: nem a bírák szerepében kívánunk tetszelegni, csupán lehetőséget szeretnénk teremteni a köztünk élő tehetségeknek, hogy megmutathassák magukat idegen, mégis barátságos környezetben, Nagyközönség előtt. Nem tehetségkutatót indítunk, hanem a környék eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadóit, előadópalántáit szeretnénk segíteni az indulásban, hogy utána mindegyikük maga dönthessen, merre, hogyan kívánja folytatni útját.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:

 

  • Pályázhat bárki nemtől, kortól függetlenül.
  • Beküldési határidő nincs, a pályázat folyamatos, mindig az aktuálisan soron következő estünkön biztosítunk lehetőséget a kibontakozásra.
  • A pályázaton való részvétel ingyenes, a fellépőjelölt nem részesül anyagi juttatásban.
  •  Legfeljebb 10 perces műsort küldj!
  • Testi-szellemi fogyatékkal élőkkel való ízetlen tréfát, létező politikai párt és politikus minősítését, vallási felekezetek bárminemű nyílt megítélését, az obszcén szövegeket és a rasszizmust kerüld!
  • Poént ne lopj, humorberkekben főben járó bűn! Bár nem ismerhetjük a világ minden humoristájának műsorát oda-vissza, kérünk, ne emelj át másoktól, mi a TE műsorodra vagyunk kíváncsiak és a Közönség is!
  •  A pályamű lehet magánszám (népszerű nevén stand-up comedy), jelenet, dal, videó
  • És a legfontosabb: Nevettess, szórakoztass!

 

Elérhetőségünk: paksisuck@gmail.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.