Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MEGNYERTÜK ELSŐ HUMORFESZTIVÁLUNKAT!

2011.02.20

A Klebelsberg Kultúrkúria 8. alkalommal rendezte meg évente meghirdetett Humorpercek című humorista pályázatát, melynek döntőjébe nagy örömünkre mi is bekerültünk, több mint 80 pályázó közül. A megmérettetésen két kategória volt: szerzői (amikor az írók műveit színészek adták elő) és előadói (mikor az előadók saját műveiket viszik színpadra). Mi az utóbbiban versenyeztünk a másik 9 döntőssel. Mivel a stand-up comedy hódító útján menetel, minden előadó ezzel a műfajjal próbálkozott, mi voltunk az egyetlen társulat.

Az előadott jelenetünk az Ön Gyilkos átdolgozott változata volt. Szereposztás:

Narrátor: Bodroghalmi László

Öngyilkosjelölt: Németh Szabolcs

Betörő: Gyulai István

Szomszéd: Vida Zsolt

A Közönség nevetése és maga a jelenet is meggyőzte a szakma kiválóságaiból álló zsűrit és az eredményhirdetés izgalmait megkönnyebbült örömmé változtatva a mi nevünket mondták ki az előadói kategória győzteseként!

A döntő utáni gálán a többi dobogós mellett olyan előadókkal kerültünk egy műsorba, mint dr. Litkai Gergely, Maksa Zoltán, Beliczai Balázs és Hadházi László.

További információk, fotók, felvételek hamarosan és folyamatosan várhatók még, de most, hogy a nagy út és megmérettetés fáradalmai után felébredtünk és kimerészkedtünk az ágyból (nem közösből, szerencsére mindenki megtalálta a sajátját), azonnal be akartunk számolni Nektek a Nagy Hírről. Tudjuk, hogy ez egy hosszú kihívás-sorozat első lépése volt, de nem botlottunk meg, sikerült vennünk az akadályt. Mindezt NEKTEK KÖSZÖNHETJÜK! Ha a mi SUCKértő Közönségünk a nevetésével nem terel minket a helyes mederbe, hiába is akartunk volna bármit is elérni. Ezért a legfőbb köszönet azé, aki bármikor életében csak egyszer is nevetett rajtunk és ezzel jelezte, hogy "Jól van, srácok, ez az irány jó lesz". Tartsatok tovább velünk ezen az úton, hogy minél több embernek megmutathassuk, mit tudunk együtt: TI és mi!

Végezetül két fotó.

 

Itt még hallgatjuk az eredményhirdetést. Alig érezhető a feszültség és az izgalom...

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt pedig már tudjuk. Mintha lazább lenne körülöttünk a levegő...

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Máriának

(S.U.C.K., 2011.02.25 06:21)

Kedves Mária!

Nagyon köszönjük! Nagy adag szenet adott ez a S.U.C.K. nevű gőzmozdonynak, reméljük, még impozánsabb szerelvényként suhoghatunk tovább :)

Kézcsókunk

A S.U.C.K.

gratu :D

(Mária, 2011.02.24 15:06)

Gratulálok srácok,igazán megérdemeltétek! :D csak így tovább!

Köszönet

(S.U.C.K., 2011.02.24 12:21)

Szervusz Péter!

Nagyon köszönjük! A fentiek nagy lendületet adtak nekünk, remélhetőleg ezt a Közönség is érezni fogja ebben az évben!

Üdvözlettel:

Mi mind

brackopeter@gmail.com

(Brackó Péter, 2011.02.23 23:49)

Gratulálok, Fiúk!

Brackó Péter