Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S.U.C.K.est Dunaföldváron

2010.10.16

Kép Szóval érdekelnek a részletek... NAGYSZERŰ! Számunkra is fontosak! Ezért is írtuk meg most is! A rendezvény helyét és idejét már tudod. Az viszont új információ lehet, hogy ezt nem egy múló alkalomnak szánjuk, hanem egy sorozat kezdetének. A folytatás rajtunk múlik: Rajtatok, hogy minél többen jöjjetek, és még a csilláron is Néző lógjon, és a S.UC.K.-on, hogy másfél, két órán keresztül nevessetek! Mi mindent megteszünk, reméljük, Ti is, hiszen ha minden jól megy, a S.U.C.K. vár bástyájává válhat Dunaföldvár is! Ha szereted az igényes humort, ha pár órára szívesen elfelejtenéd a suli és a munka nyűgjeit, ránk számíthatsz! Elő a telefont, a naptárakat, cetliket, homlokokat filctollazni: 2010. október 30., 18.00, Dunaföldvár, Ispán ház, a S.U.C.K. első estje a városban! Mi már pakoljuk a kellékeket...

 

 

Addig is csatlakozz hozzánk IWIW-en (a felhasználók közt megtalálsz minket) és FACEBOOK-on is, és segítünk az adatok memorizálásában!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Csabinának

(S.U.C.K., 2010.10.20 00:16)

Mi az a pár km! :P Egyébként lesz valamiféle tábortalálkozó, amin ott leszünk;) Nem is olyan soká...

orsy_rock_fun_gyrl@yahoo.com

(Balázs Orsy (Csabina), 2010.10.19 22:15)

én is 1000 örömmel résztvennék ezen a fergeteges kabarétokon !!!! hiányoztok nagyon remélem minel hamarabb találkozunk,hogy újra együtt hülyülhessünk puszilok mindenkit :)