Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Változás a tagságban

2011.02.28
Kép A csapat felállásában változás lépett életbe januárban, amikor a társulat hivatalosan is átállt a napi szintű alkotómunkára, és heti, kétheti próbákra, geg-gyűlésekre, melynek működőképessége mára vált biztossá. Gracza Levente barátunk komoly tehetséget mutat filmes, regény- és forgatókönyvírói tevékenységében, melyben további fejlődést kíván elérni és termékeny munkát végezni, ami mellett az új suckmunka folyamat már emberfeletti erőket kívánna. Ezek tükrében - mindannyiunk érdekeit és lehetőségeit szem előtt tartva - együttes eszmecserével arra a döntésre jutottunk, hogy Levi a jövőben alkalomadtán visszatérő vendégszereplőként működik tovább, és alkotásra fordítható idejét elsősorban a fent említett munkáira fordítja. A S.U.C.K. természetesen bármikor számíthat Levente segítségére, akár színpadi jelenlét, akár filmes feladatok terén, és magától értetődő, hogy a csapat is szívesen közreműködik az ő munkáiban, amikhez ezúton is szívből kívánunk sok sikert! Büszkék vagyunk rá, hogy barátunknak tudhatjuk és köszönjük neki eddigi munkáját!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

vigasz

(S.U.C.K., 2011.03.03 07:22)

Mi is nagyon sajnáljuk, de azért mi a továbbiakban is azon dolgozunk minden nap, hogy hozzuk a megszokott színvonalat, sőt, igyekszünk mindig feljebb vinni a mércét. Ha az jelent némi vigaszt, akkor megsúgjuk, hogy a májusi műsor lényegében összeállt, és sok-sok meglepetés várható ismét, köztük egy neves, országosan is (el)ismert humorista által kifejezetten nekünk írt jelenet is ;)

ez bizony kár.tényleg az.

(Mária, 2011.03.03 02:07)

Hát ez nagy kár :( sajnálatos,hogy Levi már csak néha-néha nagy ritkán fog feltűnni a színpadon. Nehéz lesz megszokni :(

Így van

(S.U.C.K., 2011.03.01 12:08)

Mi mind így gondoljuk. Igazából minden, ami lényeges, és amit érzünk, a fenti hírben szerepel, így csak magunkat tudnánk ismételni.

Üdv Neked!

bodoka55@gmail.com

(Bodó Katalin, 2011.03.01 11:18)

Kedveseim!
Nagyon sajnálom, hogy Levit kevesebbszer láthatom, de érthető és elfogadható az indok.
MINDENT BELE, LEVI!
Üdv Nektek:
Bodó

Bart Simpson szerint is

(S.U.C.K., 2011.03.01 06:42)

doh

doh@doh.hu

(doh, 2011.02.28 16:54)

doh