Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍRPÁKSÁGOK

 

Rudi más néven...

rudi_01.jpgA rénszarvashíresség, Rudolf megelégelte, hogy beceneve folyton csúfolódás tárgyává teszi Magyarországon! Ráadásul az asszociációra hosszú orra, és annak piros vége szinte csábít. Mivel Rudi azt szeretné, hogy róla inkább a szeretet ünnepe jusson az emberek eszébe, mint egy nemiszerv, ezért megváltoztatja a nevét. Mivel második neve Vilmos, így mostantól a "Vili" becenévre hallgat majd. Bizonyára Rudi nincs otthon az angol szlengben sem, különben tovább keresgélné új becenevét...

 


 

 Elmarad a Mikulás??

mikulas_02.jpgA Polgári Törvénykönyv tervezett módosítása veszélybe sodorja a Mikulás tevékenységi körét. Kimondja ugyanis, hogy bárki, aki más tulajdonát képező ingatlanba, annak tudta és hozzájárulása nélkül behatol, azt a házigazda bármilyen eszközzel - akár fegyverrel is - semlegesítheti. A hírre a Mikulás a következőt nyilatkozta: "Ebben az esetben meggondolom, hogy elmenjek-e az idén szokásos ajándékozó körutamra, hiszen az életemmel játszom! Az viszont biztos, hogy ha a törvényt nem is szavazzák meg, de a javaslattevői tőlem csak virgácsot kapnak, és nem a cipőjükbe..."

 


 

Egyre több a gabonakör!

hir_gabonakorok.jpgFokozódó elégedetlenség tapasztalható a szántóföldeken. A gabonafélék - érdekeik érvényesítése végett - körökbe tömörülnek. A legtöbben az aratás alatti bánásmódra panaszkodnak, de sokan róják fel a klónozás illetve az adalékanyagok körüli gondokat. Többen hiányosnak ítélik meg a trágyázás és öntözés kérdését is. A Búzaúnió (BU) és a Zabintézet (ZI) közös szervezetet hozna létre az érdekvédelemre, melynek új neve Kalászosok Össznemzeti CSoportos Önsegélyező Gárdája lenne (nem rövidítjük...). Bár szakemberek szerint a névválasztás nem túl szerencsés, munkálkodásukat mégis SIKÉR koronázhatja. A fotónkon egy nemrég felfedett illegális Gabonakör látható.

 


 

IV. Nemzetközi Fogathajtó Bajnokság

fogat-fogat.jpgA rangos eseményt Kecskeméten rendezik meg az idén. Az előző években megszokott mennyiségű versenyző érkezik a megmérettetésre, a világ minden tájáról. A szokásos metsző-, őrlő- és szem-fogatok mellett az idén feltűnnek a bölcsesség-fogatok is, a nézők nagy örömére. A szabályok értelmében csak egy fogat szabad hajtani egyszerre, ám bemutatóképpen láthatunk felső ötösfogat sőt, fogsorversenyekre is jut idő. A díjakat a verseny végén, fogadáson osztják ki, ám hogy kik lesznek a bajnokok, arról jelenleg fogalmunk sincs...egy biztos: aki eljött, nyerni FOG! 

 


 

Hetet Havat (5.)

Itt látható a MÁV "Embernek, valamint palacknak kihajolni veszélyes" emblémája, mégpedig a kánikulai verzió! Hát, erre nem mondaná Leopold, hogy "jól odaragasztották az Apacsok"...

hir_vonat-jelek.jpg

 


 

Hetet Havat (4.)

hir_kerekesszek.jpg"Gyűjtsünk együtt kerekesszékre!" hirdeti a felhívás - persze felkiáltójel nélkül. Én eddig magam gyűjtögettem rá, vettem is egy Suzuki típusút, de nem veszem rossz néven, ha más is beszáll némi zsetonnal...

 

 

 

 

 


 

Tovább egyszerűsödnek az érettségi tesztek!

hir_erettsegi_teszt__alma.jpgBizonnyal örömhír mindenkinek - így a középiskolás diákoknak is, - hogy az eddigi bonyolult és körülményes laboratóriumi vizsgálatok helyett, jövőre egyszerűbb, hagyományosabb módszerekkel állapítják meg a gyümölcsök és zöldségek érettségi fokát! A célra külön felkért szakemberek az ún. "beleharapásos" módszerrel győződnek majd meg a termés megfelelő állapotáról. Ha a kiválasztott gyümölcs eléggé érettnek bizonyul, máris mehet a rakomány a boltokba!

 


 

 Hetet Havat (3.)

Ismét "Eladó lány" újszerű megközelítésben: "Egyet fizet, hármat kap!" avagy klónozott szőke, mert megérdemled! Ha vennék, rögtön átkeresztelném, mondjuk Gizire, mert a "Termék" rosszul becézhető. Igazából azonban mégsem kéne. Válogatós vagyok, nekem nem kell olyan csaj, akinek "marhalábszára" van...

hir_marha-labszar.jpg

 


 

Döntős kiscsillagok

hir_csillag-szuletik.jpgA Csillag születik című televíziós vetélkedő sajátos változatát rendezték meg az idei Kozmológiai Kongresszuson. A világ minden tájáról összesereglett tudósok, az éppen születőben lévő csillagocskák közül választhatták meg kedvenceiket. A legnépszerűbb jelenleg a Béta Ursa Majoris mellett található kis csillagközi por szülötte, de versenyben van még a 3117 Carinae is. A nagyméretű Gamma Lacertae sajnos rövid fellángolás után hamar magába roskadt, így a közönségszavazatok nagy részét elvesztette.  

 


 

Csatos Bambi

bambi_3.jpgA Disney rajzfilmstúdió bővíteni szándékozik a rajongói körét. A régi nagysikerű mozikat frissítik most fel, természetesen átgondolva mind a történetet, mind a mesealakokat. A Miki egér mellett, első ilyen alkotásként a Bambi feldolgozását ismerheti meg a közönség. Az új verzióban a punk Bambi egy rockkoncerten veszíti el felmenőit, viszont egy tetováló szalonban új barátokra lel. A kicsi őz ruházata nem nélkülözi a láncokat és bőrcsatokat sem.

 


 

Újraforgatják...

gollam_elotte-utana.jpg...a Gyűrűk Ura című nagysikerű filmtrilógiát! Az ok nem kevesebb, mint a diszkrimináció. Egy nemzetközi jogvédő szervezet megállapította, hogy a film hátrányos képet fest a hobbitokról, így az új változatban a hobbit szereplők magasabbak lesznek, lábuk kevéssé lesz szőrös, és a Gollamot alakító színész is plasztikai műtéten esett át, hogy külseje ne legyen ennyire visszataszító. "Mindent a nézőkért!" nyilatkozta a sztár, akinek azóta barátnőből is több akadt...

 


 

Életünk SUCK-aszai (6.)

hir_tropusi_vihar.jpgMegtisztelő felkérésnek tesz eleget egyik SUCKer! Megkezdték ugyanis a nagysikerű Trópusi Vihar című hollywoodi filmvígjáték folytatásának forgatását, melynek főszerepét Gyulai Istvánnak ajánlották fel. Az amerikai producereket meggyőzték a legutóbbi SUCK előadáson látottak abban, hogy Pisti lesz a legalkalmasabb a feladatra. Az új kasszasikergyanús szuperprodukcióban idegen lényektől kell majd megvédenie a katonai alakulatnak az amerikai demokráciát és kultúrát. Már a promóciós anyagok is utcára kerültek, ebből látunk most egy képet.

 


 

Ősbemutató a Pécsi Színházban

meghajlas-mod.jpgAz elidegenedés megállítása és a jobb emberi kapcsolatok érdekében a jövő héttől a színház társulata ősbemutatókat tart majd. Az események során mindig egy-egy színész hozza be "őseit", azaz szüleit, esetleg nagyszüleit abból a célból, hogy megismerkedjenek a társulat tagjaival. A bemutatkozásokat régi családi fotókkal, élménybeszámolókkal teszik színesebbé.  

  


 

Beteg Celeb

Kép Sárgaságot kapott az Avatar című nagysikerű film főhősnője! A jelenség elég különleges, ugyanis a hölgy bőre köztudottan kékszínű, így a betegségtől tulajdonképpen bezöldült. Addig is, amíg kezelik, az általános iskolás tananyag szemléltesére kérték fel a színésznőt. A gyerekeknek az ő példáján keresztül magyarázzák majd el az alapszínek keverését... 

 

 


 

Felajánlás a mentőknek

Kép Újraélesztőt kaptak a pécsi mentősök! A Sütőipari Vállalatok Országos Szövetsége egyszer már adományozott élesztőt a Mentőszolgálatnak, bár akkor lisztet és sót is elhelyeztek az ajándékcsomagba. A szóvivő szerint sajnos a gazdasági helyzet miatt, idén ez kimaradt. A mentők parancsnoka megköszönte a felajánlást, és hozzátette: "Örömmel veszünk minden segítséget a munkánkhoz, bár nem tudjuk, a mostani ajándékból mi jó sülhet majd ki..."

 


 

Hetet Havat (2.)

 Kép

Olyat már hallottam, hogy bizonyos hölgyek, bizonyos mozgássorokat hajlandóak pénzért végezni egyes urak kedvéért, de hogy ezt így, kendőzetlenül reklámozzák áruházban??? Az viszont tény, hogy a dolog szabadidős tevékenységnek nem utolsó...

  


 

Megnyílt a Micsodák Palotája!

Kép A XXI. század elején joggal merül fel az emberben, hogy megértse a világ működését. Ebben segít az új népszerű-tudományos intézet, amely a legkülönfélébb Micsodák százait állítja ki. Természetesen láthatunk bigyókat és izéket is kisebb nagyobb méretben, sőt, némelyiket működés közben is megcsodálhatjuk. A tudományos megközelítésre talán kevéssé fogékony női nem érdeklődését is felcsigázhatja az a fél tucat hogyishívják, melyet akár saját maguk is működtethetnek, így játszva sajátíthatják el a fizikai elveket. Igaz, a kiállított Micsodák csak modellezik a valóságosakat, ám ennek ellenére is remek programban lehet része az érdeklődőknek.

 


   

Életünk SUCK-aszai (5.)

Kép SUCK-napokat rendeznek májusban, Las Vegas-ban. A Sosem Ugyanaz Comedy Klub csapatát Kovi, a nemzetközi hírű filmrendező kereste meg a minap a váratlan hírrel. Szeretnének az amerikai közönségnek ízelítőt nyújtani abból a nívóból, amit társulatunk neve fémjelez, és egy kis meglepetés műsort adni egy bizonyos speciális Oscar-díj átadási ceremónia gáláján. Bár pontosan nem tudjuk, miről is lehet szó, ám mindig örülünk annak, ha nevünk, s hírünk külföldön is egyre inkább ismert lesz a közönség körében!

  


  

Botrány a politikusok vagyonbevallása miatt

Kép Áll a bál a vagyonnyilatkozatok körül! Oknyomozó riportereink a végére jártak annak a képviselők többségére ervényes állításnak, mely szerint korántsem szerepeltetnek minden adatot a dokumentumokban. Az összegyűlt tények alapján bebizonyosodott, hogy honatyáink többségének felesége sőt, egy vagy több gyermeke is vagyon, amelyet "elfelejtettek" a bevallásukban feltüntetni.  Több civil szervezet máris vizsgálatot követel az ügyben.

  


  

 Új kedvenc a Madridi állatkertben!

Kép Egészséges bébinek "adott napvilágot" a José Manuel állatkertben Carmen Burretta, 24 éves fiatalasszony! A népszerű ZOO-ban embergyermek még ez idáig nem született, így nagy az ápolók öröme. A csöppség és az anyja is jól vannak, és a születés hírére máris rekordmennyiségű látogató lepte el a ketrecek környékét. Bár az újszülött még nem sok minden érdekeset tud, a Madridiak máris elnevezték új kedvencüket "El Bambo"-nak, azaz Ügyetlenkének. Ennek ellenére a családban továbbra is Carlos-nak szólítják a kis sztárt.

  


  

Olvadnak a sarki jégsapkák

Kép A prostituáltak új divatnak hódoltak a nagy decemberi hidegben, ám a melegfront közeledtével használhatatlanná váltak a téli fejfedők. Az utcasarkokon műszakot teljesítő nők ételfestékkel színezett vizet öntöttek a fejükre, hogy az újfajta jégsapkákkal divatot teremtsenek, ám mire nagyobb érdeklődésre tehettek volna szert, a hőmérséklet emelkedésével a meggazdagodás lehetősége kifolyt a kezük közül.

  


  

Elfogták a tarabulus-i folyatgatót!

Kép A líbiai rendőrség kézre kerítette a rettegett tarabulus-i folyatgatót. A kegyetlen Omar Hat-Chepp feltehetően 24 férfi, nő, gyermek és idős ágybavizeléséért felelős. Az elkövető éjszakánként áldozatai mellé lopakodott és addig csorgatta fülük mellett a vizet, míg azok maguk alá nem csináltak. A kitartó perverzet egy nagyothalló idős asszony buktatta le, aki a merényletből semmit sem hallott, de reggel az ágya mellett találta az eredménytelen vízfolyatástól kimerülten elájult gonosztevőt. A rendőrök először azt hitték, késve értek a helyszínre, mert az asszony lepedőjén hatalmas sárga folt éktelenkedett, de az anyóka felvilágosította a hatóságot, hogy nála ez napi rutin.

  


  

Életünk SUCK-aszai (4.)

Kép Az egyik kereskedelmi tévécsatorna (nem áruljuk el a nevét) tehetségkutató műsorának zsűrije nem végez megfelelő munkát a programigazgatóság véleménye szerint. Az adás minőségét úgy kívánják javítani, hogy a négytagú zsűrit teljes egészében lecserélik. Már a jelöltek is megvannak, méghozzá a Sosem Ugyanaz Comedy Klub négy fiatal tagja. A döntést a főszerkesztő azzal indokolta, hogy a humornál nincs őszintébb kritika, és ezek a fiúk bizony remek "kritikusok". Az osztályozás történetében először a legjobbak elismerése várhatóan a csillagos négyes lesz! A képen a próbafelvételen látjuk a srácokat.

  


  

Életünk SUCK-aszai (3.)

Kép A SUCK társulatának tagjai gyakran kapnak rajongói leveleket, emaileket. Többnyire az előadások színvonalát, a tagok kvalitásait dicsérik ezekben, ám vannak példák arra is, mikor egy-egy kedves néző, a fiúk titkos vágyait megtudva próbál kedveskedni. A képen látható hölgy, a fotó mellé a következő sorokat írta: "Kedves Srácok! Megtudtam, hogy nagy rajongói vagytok a növényeknek és a kertészkedésnek, ezért  gondoltam, megleplek Titeket egy igazi növényritkasággal, a balra hátam mögött látható Taxus Baccata Ceblifera egy ritka példányának képével! Igen, jól látjátok, jobbra a Symphoricarpus Merediensis egy kisebb egyede látható! Ha egyszer időtök lesz, szívesen körbevezetlek Titeket a magán-arborétumomban!..."  A lényeg: a srácok szívesen veszik máskor is a hobby tárgyú képmellékleteket!

  


  

Hetet havat  (Tücsök és Bogár, azaz Peterdi Pál emlékrovat)  (1.)

Kép Mit reklámoz az áruházlánc?

 A képen Mága Zoltán hegedűművész látható. Mellette a felirat: "Barna bőr a hideg hónapokban is" ... Hát, bármennyire is kedvesen mosolyog a művész Úr, nem hiszem el a boltnak, hogy a terméke hatásos, kivéve, ha mellékelnek egy "előtte" fotót is! :)

 

 

 

 

 

 

 

 


  

Nem volt ötös a lottón !!! 

Kép Pest megyében hibás szelvények kerültek az üzletekbe, amelyek játékmezőjéből kimaradt az ötös szám. A nyomdahibát hamar észrevették, és gyorsan pótolták hibátlan nyomtatású szelvényekkel. A gyártó ezúton elnézést kér a játékosoktól a hibáért!

 

 

 


 

Életünk SUCK-aszai (2.)

Kép A S.U.C.K. társulatát - vagy ahogy szakmai berkekben becézik őket, a hőbörgő ötöst - november 2-án a Buckingham Palota látta vendégül. II. Erzsébet királynő, számos ősének halálán elmerengve kissé elszomorodott, ám udvari tanácsadói a legjobb gyógyírrel rukkoltak elő számára. A társulat mintegy másfél órás műsorával pompás jókedvre derítette Őfelségét, aki át is keresztelte az ünnepnapot a Hallottak napjának, mivel sok remek poént hallott. "Nagyszerűen szórakoztam! Szavamra, ez fejedelmi műsor volt!" - nyilatkozta. A fotón épp interjú közben látható a jókedvű uralkodó.

 


 

Életünk SUCK-aszai (1.)

Kép Az ősz elején a Sosem Ugyanaz Comedy Klub társulata a brüsszeli Európa Parlament népes tagságának mutatta be legújabb estjét, melynek címe: A politikus is ember. A jelenetek alatt minden diplomata remekül szórakozott, főleg aki értette a magyar, latin, és kelta nyelven elhangzó poénokat. A legnagyobb sikert a "nem loptam én soha", és a "ki fontosabb nálam?" című villámtréfák aratták. A képen az ülésterem látható, miután a politikusok már átmentek a szomszédos nagyszínpadon zajló S.U.C.K. előadásra.

  


 

 

Kép

 

 

 

 

   

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.