Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Avagy mit árul el az éjSUCKai égbolt...

 

Kos:

Kép Ha úgy érzi, hogy sokat KOStolgatják ne lepődjön meg. Okosabb lenne visszavenni a tempóból, mert a végén becsavarodik, és fölöslegesen alaKOSkodna. Lehet, megéri behúzni kicsit a derékszíjat és nem torKOSkodni annyit, ugyanis ebben a hónapban a kosok sem túl mákosok pénzügyi téren. Sok barátot veszíthet foKOSatosan, ha most is olyan önfejűen viselkedik, mint eddig.

 

 

 

Bika:

Kép Nem kell mindentől vérszemet kapni. Aki nem tud megülni a helyén annak le van a szarva. Ne adjuk fel az álmainkat! Fújtassuk ott, ahol abbahagytuk! Egy kis türelem csodákra képes. Nem kell mindennek teljes erőből nekiszaladni, mert később ezek miatt kell majd fölösleges köröket futni. Nem feltétlenül jelent rosszat az, hogy csak marhák veszik körül. Itt az idő pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.

 

 

 

 

Ikrek:

Kép Nem sok jót tartogat e hónap az I.ker-ben(első kerületben) születetteknek. Az összetűzések oka félreértésekből adódhat javarészt, de itt az ideje, hogy tükröt állítsatok egymásnak. Fölösleges egymásban keresnetek a hibát. Sikeresek csak akkor lehettek, ha végre megtaláljátok saját egyedi leutánozhatatlan önmagatokat. Azoknak pedig, akik az iker jegy sziámi napján születtek, itt az ideje, hogy elszakadjanak végre egymástól, és saját útjukat járják.

 

 

Rák:

Kép E hónap sokak nagy örömére nem kedvez a rákoknak. Nem lesz könnyű visszafogniuk magukat, de nem szabad meghátrálniuk. Nyugodtan vegyék fel az ollót, mert eljött az ideje, hogy RÁKontrázzanak az ízeletlen tréfákra. Ne féljenek kivetkőzni önmagukból és mutassák meg ellenfeleiknek, hogy nem csak ők tudnak csípkelődni.
Harcra fel! Kezdődjék a Rák’n Roll

 

 

 

 

Oroszlán:

Kép Nincs veszélyesebb egy dühöngő oroszlánnál. Ne hagyjuk, hogy kitörjön belőlünk az állat! E hónapban nem vezet jóra a túlzott üvöltözés és erőszakoskodás. Ha eddig 10 karommal védtük az igazunkat, most jobb visszavonulót fújni, még akkor is, ha feláll a szőr a hátunkon a másiktól. Merítsünk máshonnan erőt, ne önmagunkból! Táplálkozzunk barátainkból és igyekezzünk megőrizni nyugalmunkat!

 

 

 

Szűz:

Kép Na neeem! Nem létezik!  Egyszerűen kihalófélben van. Aki még az, az meg még úgy se tud olvasni. Ne is kételkedj! Nem kell ez az éretlen hozzáállás az élethez. Még mindig nem találtál párt? Nézd át szüzetesen a társkereső oldalakat, vagy legyél kicsit erőszakosabb. Nem kéne sportot szűzni abból, hogy a horoszkópírókat nyaggatják.


 

 

 

Mérleg:

Kép A mérlegeknek nagyon fontos, hogy találjanak maguknak valakit, aki segít egyensúlyban tartani őket. Minden elképzelése megdőlhet, és elbillenhet a rossz irányba az óvatlan mérleg. Igyekezzen ellenségeivel kimért lenni, és ha teheti, menjen el egy mérlegtelenítő kúrára. Jövőbeli terveit mindenképpen súlyozza anyagi helyzetéhez mérten, mivel e hónapban kiszámíthatatlan merre dől a mérleg nyelve.

 

 

 

Skorpió:

Kép Ez a hónap tövis lesz a talpadban. Minden oldalról szúrkálódnak majd, de nem szabad hagyni, hogy a harag uralja a tetteinket. Ha méreggel eltelve cselekszünk, könnyen okozhatunk szeretteinknek fájdalmat, akik úgy érezhetik, hogy hátba szúrtuk őket. Ha tehetjük, pihenjünk, napozzunk sokat. Ne szúrjuk el későbbi lehetőségeinket, még ha úgy is érezzük, hogy nagyon kiszúrtak velünk.

 

 

 

Nyilas:

Kép Íjj! Ez bizony nem a nyilasok hónapja. Itt az ideje felkészülni, mert könnyen céltáblává válhatunk. A sok célozgatás igencsak szíven találhat. A célegyenesben nem szerencsés nyílegyenesen a másik irányba elindulni. Érdemes odafigyelni a lehetőségekre, nehogy nagyon mellé lőjenek. Nem baj, ha kissé feszültek vagyunk idegileg, csak figyeljünk, hogy ne pattanjon el a húr. Tartsuk szem előtt céljainkat, és akkor mindig tudni fogjuk mikor jön el az idő, hogy kilőjünk.

 

  

Bak:

Kép Itt az ideje felnőni a feladatokhoz. Nem szabad semmit sem elBAKatelizálni. Amiről úgy gondolták, hogy csak bakfitty, most könnyen a fejükre nőhet, ha csak úgy elbaktatnak mellette. Ha idejük engedi, ugorjanak ki a BAKonyba kicsit pihenni, kirándulni a hegyekben, átszellemülni. Fontos, hogy a koBAKjukban minden a helyére kerüljön, különben ez a hónap kiBAKottul nehéz lesz.

 

 

 

Vízöntő:

KépNagyon sok próbatétel áll most a vízöntők előtt. Ha úgy is gondolják, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban és a kiborulás határán vannak, akkor is azt ajánlom, hogy most még fogják vissza magukat. Ha most kilocsogják minden titkukat, nagyon elázhatnak, amit biztosan nem úsznak meg szárazon. Egyelőre a leghasznosabb megszívni magukat, és felkészülni a következő hónapra.


 

 

 

Halak:

Kép Uszonyatos botrány vár most a halakra. Halatlan tények kerülnek napvilágra, a gyengébbeket kifilézik, és aki nem mer felszólalni, az utána főhet a levében. Most érdemes tempózni, mielőtt még a többiek lenyomnak a víz alá. Nem kell megijedni, ha a munkahelyen rögtön a mélyvízbe dobták, csak engedje, hogy vigye az ár! Akik edzésben vannak, azoknak most érdemes szálkásítani, hogy később jól bírják a megpróbáltatásokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

<3

(L, 2011.04.13 13:04)

nagyontetszik:)

-.-

(GéVirág, 2010.11.15 19:03)

Ez nagyonnagy! :D
Mást nemigen tudok hozzáfűzni...